Us presentem els espectaculars vins del Celler Vall Llach, a partir d’ara ja podeu trobar al bistrot l’Embruix, l’Idus, el Porrera vi de vila, el Vall Llach i l’Aigua de llum, Tots de la D.O.Q. Priorat.
Es tracta d’un pas endavant més en la filosofia del celler del bistrot cap a uns vins d’alta gama i de gran qualitat, i quins millors que els de la família Costa vinculada al poble desde fa molts anys.
 

Com diuen ells mateixos el Celler Vall Llach aposta per la microproducció controlada de les seves finques i “trossos” per mor que la qualitat prevalgui sempre per damunt de la quantitat.

 

Des del seu inici les divises obsessives que s’imposen a totes les accions i processos del Celler Vall Llach són el Rigor i la Qualitat.

 

De la mateixa manera, Celler Vall Llach s’ha marcat un sostre en l’expansió de la seva producció i creixement, per tal de no perdre mai el control personalitzat i exhaustiu en cada un dels processos.
Tot això i el caràcter únic del Priorat ens permet avui d’oferir uns vins que creiem fascinants i exclusius.
 
També estem treballant perquè en breu us poguem oferir una cata d’aquests magnífics vins de la mà del seu enòleg i propietari Albert Costa. Us seguirem informant.